Hovenier Moordrecht

Bij Van der Knijff Hoveniers komen vakwerk, passie en creativiteit samen om ideeën om te zetten in prachtige resultaten. Het bedrijf is gevestigd in Moordrecht en biedt haar diensten aan in de omgeving van deze gemeente.

Het ontwerpproces

Van der Knijff Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij bundelen onze kennis en passie met uw ideeën en verwachtingen om zo uw droomtuin te ontwerpen en te realiseren. Om te beginnen komen wij bij u langs om uw wensen te inventariseren, aan de hand van uw wensen wordt een schetsontwerp gemaakt. Daarna volgt een bespreking over het plan en het verdere proces. Zo worden de materialen doorgenomen en onze vakmensen geven u advies over welke materialen wel en niet geschikt zijn voor uw tuin. Op deze manier wordt u bij het proces betrokken en kunt u altijd aangeven wat u wel en niet aanspreekt.

Na goedkeuring van het ontwerp en eventuele aanpassingen, wordt er een definitief ontwerp en een beplantingsplan gemaakt. Wanneer ook dit ontwerp uw goedkeuring krijgt, kunnen wij overgaan op de aanleg van uw tuin.

Aanleg van uw tuin

Wij beschikken over verschillende machines en materialen die nodig zijn voor de aanleg van uw tuin. Mede dankzij onze betrouwbare leveranciers kunnen wij voor u een tuin maken die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Vanzelfsprekend houden wij ook na de aanleg van uw tuin contact. Zo kunnen wij eventuele vragen of problemen snel oplossen.

Maak een afspraak
Hovenier-Moordrecht-Ontwerp.jpg

Hovenier Moordrecht : Een nieuw ontwerp

Wij komen als hovenier Moordrecht eerst bij u in Moordrecht langs om uw wensen te inventariseren. Aan de hand hiervan wordt er een schetsontwerp van uw tuin gemaakt.

Naar nieuw ontwerp
Aanleg-Hovenier-Moordrecht.jpg

Aanleg door hovenier Moordrecht

Hovenier Moordrecht beschikt over de juiste ervaring, machines en materialen om uw tuin in Moordrecht snel en vakkundig aan te leggen.

Naar Aanleg van uw tuin
Onderhoud door Hovenier Moordrecht.jpg

Onderhoud door hovenier Moordrecht

Wij als hovenier Moordrecht verzorgen het onderhoud van uw tuin, want zonder tuinonderhoud raakt de mooiste tuin in verval, zelfs in Moordrecht.

Naar Onderhoud en advies

Bekijk tuinen van hovenier Moordrecht in heel de Zuidplas

Bekijk onze voorbeelden
SEO - Hovenier Moordrecht
Rated 5/5 based on 1 reviews
Scroll naar boven